Enkele uurtjes vrijaf genomen op vrijdag zodat we na een uurtje rijden rond 13u reeds aankwamen op de fijne camperplaats “ Brasserie Hof Van Eisterlee “. Je kan hier overnachten en tijdens de weekend genieten van de Take Away van het restaurant . Wens je dichter bij het dorp te parkeren of te overnachten dan is er een camperplaats naast de brandweerkazerne en in de onmiddellijke nabijheid vind je ook een bakker.

Een ideale uitvalsbasis om te fietsen aan de hand van de knooppunten langs het Albertkanaal of de Grote of Kleine Nete. Je kan met de fiets Herenthout, Zandhoven, Lier bezoeken maar ook genieten van de prachtige natuur en bezienswaardigheden op je route zoals

We zijn ook nog gaan wandelen op de Kesselse Hei in Nijlen.

We zijn hier tot zondagavond gebleven en hebben tijdens deze 3 dagen ongeveer 180 km gefietst via de fietsknooppunten. Echt een aanrader.

Bij Brasserie Hof Van Eisterlee